Здраво

Ако желите да контактирате Марка Стојановића, молимо вас да пошаље електронско писмо на адресу: marko@javninastup.rs
Хвала.

Ко је Марко Стојановић?

Марко Стојановић је универзитетски професор, познати српски глумац и пантомимичар (студент Марсел Марсоа и председник Светске организације пантомимичара), консултант за односе с јавношћу, хуманиста. Он има више од 20 година професионалног искуства као глумац, више од 16 година у области односа са јавношћу и креативних маркетинг комуникација, 15 година, као предавач и више од 12 година, као специјалиста и тренер за УНАПРЕЂЕЊЕ ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ, јавне и медијске наступе.

Он је тренирао више председничких и кандидата за градоначелнике у Србији, Републици Српској и Црној Гори, као и политичаре и менаџере свих нивоа из главне политичких партија и компанија као што су СГС, Оракл, Горење, Привредне коморе Југославије и Србије, Импол Севал, Металац, Агенција за лекове и медицинска средства Србије, Агенција Прагма, Сенат, Профајл и многе друге.

Радио је и као менаџер маркетиншких комуникација хотела Хајат Риџенси у Београду и шеф одељења за маркетинг Института за онкологију и радиологију Србија, а имао је и своју агенцију за маркетинг и уметничку продукцију Буфа.

Хиљаде сати на ТВ-у, више од 40 позоришних представа, више од 50 кратких и играних филмова и на хиљаде јавних и медијских наступа. Доцент је и био је шеф катедре за глуму Академије лепих уметности у Београду. Члан је председништва и председник Комисије за културу и олимпијско образовање Олимпијског комитета Србије. Говори течно енглески и француски.

Примио више од 20 различитих домаћих и међународних признања као најбољи глумац, режисер, спортски и хуманитарни радник. Између осталих и Трофеј Међународног олимпијског комитета „Спорт и омладина“ за 2008. Режирао, писао и продуцирао за ТВ, позориште и кратки филм.

Оснивач је Светске организације пантомимичара и зимског олимпијског спорта познатог као карлинг (такође председник Националног савеза за карлинг Србије). Међународни координатор за омладину, образовање и културу комитета Међународне федерације за спортски филм и ТВ у Милану (Италија).

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist