Javni nastup
neverbalna komunikacija
Neverbalna komunikacija
javni nastup
Тренинг | Јавни Наступ

Тренинг

VOICE & BODY MANAGEMENT TRAINING

УНАПРЕЂЕЊЕ ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ

РАДИОНИЦА ЗА ЛИДЕРЕ

Комуникација је вештина, оруђе и оружје! 

ТРЕНИНГ УНАПРЕЂЕЊА ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ ће вам помоћи да побољшате ваше вербалне и невербалне вештине комуникације, помоћи да разумете несвесни говор тела, развијете јединствен и привлачан стил комуникације и учврстите своју лидерску улогу, што ће довести и до позитивних резултата за вас, ваше сараднике и вашу организацију.

ТРЕНИНГ УНАПРЕЂЕЊА ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ је програм скројен по мери ваше личности, ваших и потреба ваше организације, а реализује се кроз један-на-један или групну обуку у циљу побољшања вербалних и невербалних вештина комуникације.

То је програм вежби који припрема особу да препозна и комуницира са уверењем и моћи мноштво садржаја различитој публици, уживо или путем медија. Обука се бави техникама, самосвешћу, самопоуздањем и тумачењем, али не и стварањем садржаја као што су писање говора и друго.

„Ви дајете садржај ми радимо паковање.“ 

Такве технике се редовно користе у шоу бизнису, дипломатији, политици, продаји, шпијунској обуци, промоцији здравља, менаџменту.

Многе теорије покушавају да успоставе однос између вербалне и невербалне комуникације  наше искрено, лично и професионално уверење је да само 100% вербалне и 100% невербалне комуникације могу представљати одличног комуникатора. 

Ако имате таленат и харизму уз ТРЕНИНГ УНАПРЕЂЕЊА ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ ћете направити моћну уметност од комуникације, а ако не тренинг ће вам помоћи да постанете одличан комуникатор.

Овладавањем својим телом и гласом можете учинити много више од победе убедљиве аргументације, можете стећи моћ.

У данашњем конкурентном пословном свету, економској кризи, политичким променама, луцидне и ефикасне комуникацијске вештине су важније него икада,  од интерперсоналних, преговарачких, све до презентација, јавних наступа и медијских појављивања. То је основа на којој су граћене земље, компаније и каријере и кључна компонента трајног успеха.

ТРЕНИНГ УНАПРЕЂЕЊА ВЕШТИНА КОМУНИКАЦИЈЕ ће побољшати ваш стил понашања, ваше самопоуздање и самосвест, разумевање људи и утицаће на укупну вашу ефикасност и појаву као особе, менаџера и лидера.

  • Ефикасно комуницирајте без страха
  • Разумите тајне несвесних знакова ваших партнера и противника
  • Говорите са више јасноће и самопоуздања
  • Комуницирајте са више снаге и ауторитета
  • Управљајте ви током и исходом преговора
  • Оснажите свој лични утицај

Глас и тело

Глас је један од кључних алата потребних за ефикасно комуницирање како у пословној средини тако и друштву.

Важно је да глас буде јасан и сигуран, динамичан и изражајан. Када глас досегне ове квалитете постаје моћно оружје.

Али, тада језик вашег тела може претворити вашу вербалну комуникацију у пропаст.

Ако желите да комуницирате са више самопоуздања, јасноћа и убедљивости, наш програм различих техника комуникације је дизајниран да помогне унапређењу ваших вештина.

Без обзира на величину посла односно организације коју водите  – од држава, великих корпорација,политичких партија, малих предузећа, или чак кућног бизниса – ефикасне комуникације су од суштинске важности за успех.

Ако сте у потрази да изградите поверење, успоставите боље радне и међуљудске односе и постанете утицајни у пословном и / или политичком окружењу, онда овај тренинг може да вам помогне да то и постигнете.

Зашто смо баш ми ваш избор?

Ми редовно радимо са широким спектром политичара, менаџера и руководилаца из различитог пословног и јавног сектора у Србија, Републици Српској и Црној Гори. Схватамо да је свака особа различита, са различитим пословним притисцима и различитим потребама и захтевима обуке. Стога су наше један-на-један тренинг сесије прилагођене вашим специфичним потребама.